Si ta përdorësh këtë faqe interneti

Other languages:
More information about Albanian

Konfigurimet e gjuhës

Gjuha e përdorimit të faqes së internetit

Para së gjithash, këtë sektorin e gjuhëve do ta gjesh tek cepi lart djathtas: caption. Kjo do ta ndryshojë gjuhën e përdorimit të faqes së internetit. Ajo do të mbetet e njëjtë në kompjuterin tënd, derisa ti ta ndryshosh përsëri. Ktheje tek gjuha jote personale amtare (në rast se është e disponueshme). Aktualisht mund të ofrojmë përkthime të plota të kësaj faqeje vetëm në disa gjuhë.

Gjuha e një faqeje specifike

Me pas do të gjeni një kuti për përzgjedhjen e gjuhës

Picture of the language selection box (në Anglisht)

në secilën faqe. Këtu ti mund të ndryshosh gjuhën e faqes specifike që je duke parë. Përdore në rast se dëshiron të hapësh apo të shkarkosh një fletë pune në një gjuhë tjetër. Kjo komandë nuk është e përhershme dhe nuk e ndryshon gjuhën e përdorimit të faqes së internetit.


Informacion mbi gjuhët

Së fundmi kemi seksionin Gjuhët. Këtu do të gjesh informacion mbi gjuhë të ndryshme dhe cilat fletë pune janë përkthyer në gjuhën specifike.

Menuja e anës së majtë

Në anën e majtë do të gjesh një kollonë me linke të pjesëve të ndryshme të seksionit që aktualisht je duke parë. Ajo është automatikisht e dukshme, por ti mund ta fshehësh nëse klikon tek butoni "mbylle menunë" në cepin majtas lart. Kjo të shërben në rast se dëshiron të mësosh dikë direkt duke përdorur shfletuesin e smartfonit tënd dhe mund të përdorësh të gjithë pamjen për të treguar përmbajtjen akutale.

Për të mbyllur dhe hapur menunë duhet të kesh aktivizuar JavaScript.