Welkom bij www.4training.net

From 4training
Other languages:
Albanian • ‎Arabic • ‎Dutch • ‎English • ‎German • ‎Korean • ‎Russian
More information about Dutch

Welcome! (English)    Herzlich willkommen! (Deutsch)    Witajcie! (polski)    Mirë se erdhët! (shqip)


Trainings-video
We hebben onze eerste trainings-video (in het Engels) Forgiving Step by Step - bekijk en deel het!
4training.net Youtube kanaal


Bijdragen
Deze website is alleen mogelijk door de bijdrage van vele mensen die hun gaven gebruiken. Bekijk hoe jij kan contribute!
Vertaling | Ontwerp | Programmeren | Video's | Meer

Trainingsmateriaal

God bouwt zijn koninkrijk over de hele wereld. Hij wil graag dat wij gaan mee werken met Hem en discipelen maken! Deze website wil jou hepen en dit werk makkelijker maken door je simpele werkbladen te geven in veel talen. Het mooiste is dat je het werkblad in verschillende talen kan gebruiken, zodat je altijd weet wat het betekend, zelfs als je met iemand werkt waar je de taal niet van kent.

Uitprinten werkbladen

U kunt alle inhoud online vinden en overal gebruiken waar u internettoegang hebt, maar alle werkbladen zijn ook beschikbaar als PDF. U kunt ze downloaden en op uw telefoon zetten, zodat u ze altijd bij de hand heeft en kan delen. Je kan gewoon printen wat je nodig hebt: elk werkblad is maximaal twee pagina's en past op één vel papier. Als u vaak anderen traint, is het wellicht een idee om de bladen die je veel gebruikt vast af te drukken en in een map te stoppen die je meeneemt.U heeft ze dan altijd bij de hand en bent voorbereid op elke situatie.

Over de taalbarrières in discipelschap heen stappen

Je kan natuurlijk de Nederlandse werkbladen gebruiken als je mensen om je heen discipelt. Maar met de werkbladen op deze site heb je nu een grote nieuwe mogelijkheid. Als je iemand discipelt die Nederlands niet als moedertaal heeft, kan je jou werkblad gebruiken samen met het werkblad in de taal van de persoon die je discipelt, zodat die de vragen ook veel beter zal begrijpen. En die persoon kan het ook weer veel makkelijker delen met anderen om zich heen omdat hij direct alles in zijn eigen taal beschikbaar heeft.

Als extra vindt u information on different languages: Welke bijbelvertaling is makkelijk om te lezen en waar is die verkrijgbaar? Gebruik dit als een startpunt als je iemand in een specifieke taal wil trainen.

Vind een trainer

Goede inhoud en werkbladen zijn maar de helft van goed discipelschap. De andere helft: Jij als trainer! De beste manier om een goede trainer te worden is door zelf een goede trainer te hebben die jou discipelt. Als je niet weet waar je die kan vinden: Contact ons! Je kan ook contact met ons opnemen als je advies wil over hoe je moet starten en welke hulpmiddelen goed zijn om te gebruiken in specifieke culturen en talen.

Deze website

Hoe deze website gebruiken: Lees hier in detail hoe je effectief deze website en alle verschillende talen kan gebruiken.

Bijdragen

Momenteel hebben we werkbladen in 43 verschillende talen. We werken altijd aan het verbeteren van de website en de verschillende werkbladen. Ook willen we steeds meer talen aanbieden en nieuwe middelen toevoegen. U bent welkom om ons daarbij te helpen!